Ga naar hoofdinhoud
Wij helpen werkgevers

Wij helpen werkgevers

Op zoek naar een nieuwe kracht? Met bijzondere eigenschappen of vaardigheden of laat u zich gewoon inspireren door ons aanbod? Aarzel niet en bel of mail. We schetsen graag wat we voor u kunnen betekenen en hoe u met StartBloq nieuwe kansen creëert.

Maltie Ritoe

Mijn voldoening haal ik uit het feit dat ik samen met de kandidaat op zoek ga naar de juiste oplossing voor
zijn of haar situatie. Juist het bemiddelen van de kandidaat die het moeilijk heeft om een plekje te veroveren
op de arbeidsmarkt vind ik een leuke uitdaging. De kansen benutten die zich voordoen om een zo goed mogelijke
werkplek voor de kandidaat te vinden. Door mijn grote netwerk van werkgevers komen kandidaten soms op plekken
waar zij zelf niet aan hebben gedacht. Zowel het sociale als het commerciële aspect vind ik heel leuk in deze baan en dat geeft
mij energie!

Kathy Maas

De voldoening in mijn werk is het bieden van persoonlijke begeleiding bij het vinden van  een betaalde baan indien dit mogelijk is. Samen met de werkzoekende uitzoeken wat er voor nodig is (scholing, werkstage, vrijwilligerswerk of anders) om bij voorkeur zelf weer in  eigen levensonderhoud te kunnen voorzien.  Hierbij ook contacten zoeken en onderhouden in het bedrijfsleven om samen een win win resultaat te bereiken.  Maar nog meer iemand blij kunnen maken met een baan die bij hem of haar past. Kortom: ik heb passie voor werk en mens.

Gloria Aravena

Gloria

Geen dag is hetzelfde met onze talentvolle kandidaten.

De perfecte match is voor mij een tevreden kandidaat en werkgever.

Het commerciële aspect gericht op de werkgever en de sociale aanpak gericht op de kandidaat geeft mij iedere dag energie!

Graag zet ik deze energie in om met u nieuwe kansen te creëren.

Ruth Salverda

Ruth is klantmanager werk. Zij bemiddelt kandidaten naar werk. Ruth kan u adviseren over de mogelijkheden die er zijn.

Back To Top