Ga naar hoofdinhoud

kansen voor ondernemers

startbloq ontwikkelt nieuw talent

Met de juiste begeleiding, coaching en support kunnen veel meer mensen succesvol aan het arbeidsproces deelnemen, zo is onze overtuiging. Welnu, dat mogen we bewijzen, van de gemeente Schouwen-Duiveland. Daarvoor ontwikkelde het leerwerkbedrijf StartBloq trajecten om talenten
van deelnemers te ontdekken en te ontplooien. Zo verbinden we talent met werk en werk met talent, want uiteindelijk gaan we voor de ultieme match: een baan, naar volle tevredenheid van werknemer en werkgever.

dat doet startbloq

8 weken ‘leerwerkbedrijf’

Talenten ontdekken en ontplooien, werknemers-vaardigheden en vakvaardigheden bijbrengen, voorbereiden op de arbeidsmarkt. Bedrijfsbezoek of sollicitatietraining. Desgewenst wordt taalvaardigheid bijgespijkerd of een training voor omgang met sociale media gegeven.

na 8 weken: doorontwikkeling

Middels cursus of scholing, werkleeromgeving voor meer ervaring intern of extern, matching met vacatures of zelfs bemiddeling en plaatsing.

de voordelen

de output van
startbloq is
vraaggestuurd... dus

– een nieuwe bron van talenten
– matching/bemiddeling door
StartBloq

ontzorgd bij banenindicatie- kandidaten:

– die niet 100% van het Wettelijk MinimumLoon (WML) kunnen verdienen
– met een Wsw-indicatie – met een Wiw-baan of
ID-baan
– schoolverlaters van Voortgezet
Speciaal Onderwijs (VSO) en van het PraktijkOnderwijs (PrO) die zich hebben aangemeld bij het UWV.

ontzorgd bij participatiewet- kandidaten:

– die tot het doelgroepenregister behoren maar geen banenindicatie hebben (meer daarover achter de link)

werkzoekend?

ga naar startbloq voor werkzoekenden

startbloq naar succes...

Wie werkt wordt gewaardeerd. Natuurlijk, met een salaris. Maar er is meer dan geld. Werk betekent ook andere waardering, omgang met collega’s, vriendschap, financiële zelfstandigheid en zekerheid. Wie groeit met StartBloq ontdekt dat.
Wie deelneemt mag verwachten dat alles en iedereen zijn of haar uiterste best doet om jou goed te begeleiden naar alle mogelijk kansen. Maar, je doet het vooral zelf. Neem zelf initiatief, sta open, zet door, geniet van deze prachtige kans vol perspectief!

maak de match!

wij helpen werkgevers

Op zoek naar een nieuwe kracht? Met bijzondere eigenschappen of vaardigheden of laat u zich gewoon inspireren door ons aanbod? Aarzel niet en bel of mail. We schetsen graag wat we voor u kunnen betekenen en hoe u met StartBloq nieuwe kansen creëert.

Wij gaan er werk van maken

Maak kennis met de klantmanagers werk, de supporters
en misschien al wel met kandidaten.

Ruth is een heel enthousiaste klantmanager werk. Zij helpt u in het vinden van de geschikte kandidaat. Vanuit haar commerciële achtergrond weet zij heel goed wat de werkgever eist.

Maltie

Mijn voldoening haal ik uit het feit dat ik samen met de kandidaat op zoek ga naar de juiste oplossing voor
zijn of haar situatie. Juist het bemiddelen van de kandidaat die het moeilijk heeft om een plekje te veroveren
op de arbeidsmarkt vind ik een leuke uitdaging. De kansen benutten die zich voordoen om een zo goed mogelijke
werkplek voor de kandidaat te vinden. Door mijn grote netwerk van werkgevers komen kandidaten soms op plekken
waar zij zelf niet aan hebben gedacht. Zowel het sociale als het commerciële aspect vind ik heel leuk in deze baan en dat geeft
mij energie!

Kathy

De voldoening in mijn werk is het bieden van persoonlijke begeleiding bij het vinden van  een betaalde baan indien dit mogelijk is. Samen met de werkzoekende uitzoeken wat er voor nodig is (scholing, werkstage, vrijwilligerswerk of anders) om bij voorkeur zelf weer in  eigen levensonderhoud te kunnen voorzien.  Hierbij ook contacten zoeken en onderhouden in het bedrijfsleven om samen een win win resultaat te bereiken.  Maar nog meer iemand blij kunnen maken met een baan die bij hem of haar past. Kortom: ik heb passie voor werk en mens.

Gloria

Geen dag is hetzelfde met onze talentvolle kandidaten.

De perfecte match is voor mij een tevreden kandidaat en werkgever.

Het commerciële aspect gericht op de werkgever en de sociale aanpak gericht op de kandidaat geeft mij iedere dag energie!

Graag zet ik deze energie in om met u nieuwe kansen te creëren.

Back To Top